Pentru o lume mai buna

Suntem o asociatie înfiintata de curând, cu idealuri mari. Ne dorim sa lasam mostenire un loc mai curat, o comunitate mai unita si mai constienta de impactul pe care îl are acolo unde se formeaza si creste.

Activitatea noastra se desfasoara pe trei directii si anume: dezvoltarea habitatelor verzi, care se bazeaza pe resurse regenerabile, promovarea resurselor regenerabile de energie si educarea comunitatilor asupra mijloacelor de economisire a resurselor si asupra îmbunatatirii mediului în care traiesc.

Credem cu tarie ca fiecare dintre noi este responsabil de locul în care traieste si ca protejarea mediului înconjurator începe prin propriile noastre actiuni. Mai credem in cooperare si o buna întelegere între societatea civila, companii, corporatii si ONG-uri, astfel încât sa putem beneficia cu totii de un viitor mai verde si mai curat.

Consideram ca nu este prea tarziu pentru a deveni responsabili de mediul ce ne înconjoara si de comunitatea în care traim dar în acelasi timp consideram ca trebuie sa luam masurile necesare pentru a opri degradarea planetei noastre.

Ne ghidam activitatea dupa principiul ca “nu am mostenit acest Pamânt de la strabunii nostri ci doar l-am împrumutat de la copiii nostri” si astfel este de datoria fiecarei generatii sa lase pentru ce cei urmeaza un loc mai curat si mai verde.